BejelentésKennel Zottelbart v. Hetzeldorf
Óriás schnauzer só-bors / Riesenschnauzer pfeffersalz

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Alba - BODZA

Anita írja Bodzáról:

Egy álmom vált valóra, amikor Bodzát (alias Alba) hazavittem. Azóta is lenyűgöz milyen ideális a természete, habitusa. Ha arra van szükség, órákig képes nyugodtan várakozni, ha viszont munkáról vagy játékról van szó nagyon aktív. Többféle kutyás szakágat kipróbáltunk, mindegyiket élvezi, nagyon szeret új dolgokat tanulni. Más kutyákkal nagyon jól kommunikál, mindenkivel barátságos.
Örülök, hogy egy ilyen kutya gazdája lehetek.

Helyzetjelentés (Anita első levele)

Túl vagyunk az első napon és az első éjszakán. Teljesen el vagyunk ájulva tőle, hogy mennyire értelmes kutyus. Estére már tudta, hogy melyik a mi házunk, előre ment és a kapuban várta, hogy odaérjünk. Igaz, ez már a hatodik séta volt, de mindig más útvonalon mentünk. Amikor indulunk sétálni magától leül, amíg ráadom a nyakörvet és egyáltalán nincs problémája a pórázon közlekedéssel.
De amit a legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna, hogy teljesen problémamentes lesz az első éjszaka :) A pisi-balesetekből látszott, hogy többször is felébredt éjszaka, de nem volt sírás, hanem visszament a helyére aludni. Reggel hétkor mi ébresztettük a kuckójában, hogy menjünk sétálni :)) Reméljük ezt a jó szokását a későbbiekben is megtartja.
Majd küldök képeket is.

Indulás haza Anitával.


A barátnőmmel otthon.


Kiállításon.


Játék, szárazon és vizen.


Igazi munkában.


Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!